Legyen minden férfi és nő egyenjogú és egyforma

Előrebocsátom, hogy nem kívánok megbántani senkit, aki nem heteroszexuális. Az alábbi verbális eszközöket csak a szatíra kedvéért vettem elő.

Elgondolkodtam azon, hogy mennyire nem volt igaza az énekesnek az ominózus interjúban. 2015-ben ezek elavult nézetek már. Én továbbmennék és felgyorsítanám a folyamatot. A kitűzött cél, hogy a következő századfordulóra már egy hermafrodita jellegű egynemű és teljesen identitásmentes, individualista, kötelék nélküli virtuális közösségben létező massza borítsa be a Földet. Ezért a következő intézkedések fokozatos bevezetését tartanám szükségesnek:

– Emeljék a nők karrierlehetőségeit, pozicióját és fizetését egésszen addig a szintig, míg az egészséges férfiak döntő többségének teljesen elmegy a kedve a munkahelyen és otthon egyaránt önállósuló, dirigáló és túlzottan magabiztos nőktől. A természetes szaporulat mindenhol essen a nulla közelébe, a család mint egység tűnjön olyan archaikus fogalomnak, mint a gőzmozdony, vagy az akkoriban már alig létező kétkezi munka.

Akik a fentiektől és az amúgy is stresszes városi életmódtól, egészségtelen feldolgozott élelmiszerektől nem lesznek impotensek, aszexuálisak, vagy nem fordulnak végleg saját nemük felé, előbb-utóbb egyre szűkebb közösséget fognak alkotni. Az ezekkel való végső leszámolást a következőkben látom megoldhatónak:
– Tiltsák be a gusztustalan reggeli merevedést. Ez amellett, hogy a mellékhelységek össze-vissza vizelését is kiiktatja, nem alázza meg továbbiakban sem a férfit sem a nőt. A törvény betartását hőkamerákkal lehet ellenőrizni, először a türelmi idő alatt szúrópróbaszerűen, majd a telepített trafipaxokhoz hasonlóan minden háztartásban. Késöbbiekben ezt terjesszék ki a nappali spontán merevedésre is bár erre egyre kevésbe lesz szükség l. lejebb.
– Tiltsák be a nők számára megalázó és gyengeségüket kihangsúlyozó állvavizelést. Szereljék le a piszoárokat, hogy a férfiaknak ugyanannyi ideig kelljen sorban állni, mint a nőknek. Ahogy az eredményeket szép lassan elérjük és a hermafroditák, homokszexuálisok mellett megjelennek és általánossá válnak a szakállas nők és visszasorvadt heréjű férfiak, el lehet kezdeni a “női” és “férfi” mellékhelységek összenyitását, majd a paravánfalak eltávolítását is. A leskelődőket és szexuálisan aktívakabbakat durva retorziónak és társadalmi megaláztatásnak kell kitenni.
– Le kell számolni már gyerekkorban a kamaszkori mutálással, mert a mély hang a maradék kevés nőt vagy nő szerű egyedeket a régi elnyomásra emlékeztetheti. Hormonális vagy műtéti úton vékonyítani kell a még hímneműnek tűnő gyermekek hangját. Ugyanígy a lányokét mélyíteni. Legyen sikkes a fiúgyermekek kasztráltatása, úgy mint a korai 2000-es években a plasztikai műtét. Ennek propagálására a megfelelő időben be kell vetni a médiagépezetet.
– Ne legyen megkülönböztethető a sport nemek szerint. Férfiak, nők, inkább hímneműnek, vagy épp nőneműnek tűnők, szakállas nővé operáltak, váltóneműek, elsorvasztott heréjűek, kasztráltak együtt és egymás ellen küzdjenek a dicsőségért.
– Az alkotmányba rögzíteni kell mindenki elidegeníthetetlen jogát, hogy nemére vonatkozó információt felfedi-e. Legyen a legnagyobb sértés valakitől megkérdezni, hogy inkább nő-e vagy férfi-e, ill. milyen mértékben érzi magát közelebb a régi tisztátalan nemek valamelyikéhez.
– Szűnjön meg minden különbség a női és férfi divat, ill. ruházat között. Semmilyen külső jeggyel ne lehessel felismerni, hogy ki minek született (pl. Angela Merkel és Mao Cetung).
– Kezdjék el a szex elleni totális hábrút. A kezdeti türelmi időszakban legyen tilos minden olyan pozició, ahol a férfi valamilyen módon felülről ütlegeli a nőt. Később ezt a második szextörvényben terjesszék ki a nőkre is. Az egyetlen megengedett pozició az oldalsó fekvésben történő azonos amplitúdójú mozgás lesz. Ezt a reggeli merevedés betiltásakor felszerelt hőkamerákkal tudják nagy biztonsággal betartatni. A kihágókat a megrovás után hormonkezelésnek vessék alá, természetesen a társadalmi megszégyenítés után. A harmadik végső szextörvényben tiltsák be teljesen a szexualitást, ezzel sok betegség is megelőzhetővé válik.
– El kell érni, hogy mindenki váll és csipőmérete egy közös átlaghoz közelítsen. Ezt tesztoszteron ill. hormonkezeléssel lehet megoldani, amit már gyerekkorban el kell kezdeni. A kezdetben még felismerhető nőknek is ugyanolyan mértékben kell résztvenniük a fizikai igénybevételt igénylő munkákban. Nem lehet kivételezni egyik táborral sem, ideértve a váltóneműeket, herélteket és szakállas nővé operáltakat is.
– Le kell számolni a menstruációval is, mert a mesterséges szaporodás már nem teszi szükségessé, amellett hogy tisztátalan dolog is. Emellett el kell érni, hogy a nők, vagy nőkhöz hasonlóak ne érzelmek alapján döntsenek. A család megszűntével ez teljesen felesleges és a hatékonyságot csak csökkentő tényező. Ezért átnevelő táborokat kell nyitni, ahol a túlzott érzelmi reakciókra hajlamos nők, homoszekszuális férfiak, szakállas nőkké operáltak és váltóneműeket akár fizikai terrorral is érzelemtelen gépezetté alakítják.
– Legyen tilos az udvariaskodás minden szinten. Herélt féfi se engedhessen előre pl. az egyre kisebb számban és gyakorlatilag cigánysorban tartott kismamákat. Legyen tilos előreengedni, segiteni akár az időseket is, vagy átadni a helyet a buszon. Erről a megerősített Gendőrség gondoskodjon megfelő és elrettentő büntetések bevezetésével. A társadalomban a félelem legyen a visszatartóerő. A másokat feljelentőket jutalmazzák meg.
– A kevés kihágó kismamát egyre megalázóbb kifejezésekkel illessék. A kezdetben „áldott állapotban” lévőt felváltó „állapotos” kifejezést nagyon helyesen követte a „terhes” szó, ezt tovább kell fokozni pl. felcsinált, vagy még nagyobb megvetést kiváltó szitokszóra.
– A politikai korrektség legyen kötelező. Senkinek semmilyen tulajdonságára ne lehessen verbálisan, dirrekte vagy indirekte utalni (ideértve bőrszín, nemhez közeledés vagy származás, bár ezek közötti különbségek gyakorlatilag lassan megszűnnek majd), nem beszélve a fizikai megjelenés minőségére való archaikus utalásokra (pl. de jó segged van kisanyám, vagy micsoda csöcsök, bár női emlők ekkor már nem lesznek).
– A mesterséges szaporodást szamítógépes rendszerrel, logikus keverőagoritmussal irányítsák, a gyerekeket közösségek neveljék, de ne vérszerinti hozzátartozóik, ezzel megoldódik egycsapásra a cigány- és négerkérdés is.

Esetlegesen felmerülő problémák:
– A férfiak és tesztoszteronban gazdag egyedek elvesztik szexuális motiváltságukat, így gyakorlatilag felhagynak a tisztálkodással, amit addig csak női nyomásra voltak hajlandóak elvégezi. Először anyai, majd leendő barátnő reményénbem, késöbb feleségük nyomására. Ennek eredményeképpen a nagyobb településeken gyakorlailag dögszag terjeng. Lehetséges megoldás, hogy a női hormonokkal túlsúlyban lévő egyedek (ebben a fázisban már nem lehet különbséget tenni nők és férdiak között) szaglását rontjuk.
– A gazdaság kezdetben megtorpan, mert korábban a férfiak a jobb női egyedek reményében státuszszimbólumokra költötték a pénzüket, ugyanígy a szépségipar is csorbát szenved, mert nincs már kinek tetszeni. Ezzel egyidőben viszont csökken a globális felmelegedés hatása. Meg kell vizsgálni melyik tényező az erősebb.

Jótékony hatások:
– Megszűnik a labdarugás, mert senki nem érti, hogy húsz férfi miért futkosott annak idején egy golyó után. Az így felszabaduló pénzt végre az egészségügyre lehet költeni.

A disszertáció második kiadásához további javaslatokat várok.

Comments

comments