Szabad világ

A nyugati világ*, amit hipokrita módon “szabad” világnak neveznek, a gusztustalan konzumista jólétét, – amire többek között a magyarok is frusztráltan és reménytelenül vágyakoznak – évszázadokon át tartó kolonialista kizsákmányolás (értsd: emberkereskedelem, kényszermunka, kinzás, mészárlás, anyagi javaktól való megfosztás) árán érte el, majd neokolonialista alapokon szilárditotta meg az Egyesült-Államokat ill. az egész dicstelen társaságot ma már marionettbábuként rángató penzügyi háttérhatalom által. Ezeket a kizsákmányolók gyakan elfelejtik, a kizsákmányoltak kevésbé.

A liberális agymosásban már ott tartunk, hogy egyesek felhábrodnak, ha egy vágóhidon – amúgy teljesen normális módon – disznókat ölnek, de arra a tényre egy szavuk sincs, hogy ugyanezt rutinszerűen művelték emberekkel, és teszik ezt közvetve vagy közvetlenül a mai napig a bolygó főleg nem fehérek által lakott területein.

1. Természetesen nem szabad elfogadni semmilyen elmeháborodottak által elkövetett ártatlanok elleni erőszakot, de csodálkozni sem kellene rajta, mégkevésbe elhinni, hogy mindez a “szabad világ értékei elleni” támadás.
2. Az erősebb legyőzi a gyengét.
3. Az ellenség nem biztos, hogy ott van, ahol sejlik, de egyik irányból sem.

*főleg nyugat európai országok; Spanyolorszég, Portugália, Hollandia, Belgium, Németorszég, Olaszország, de legfőképpen Anglia és Franciaország

Comments

comments