Hegyi kiskocsma Costa Ricában a tengerpartól 15 percreHegyi kiskocsma Costa Ricában a tengerpartól 15 percreCantina pequeña 15 minutos de la playa en Limón, Costa Rica

Ez gyakorlatilag zseniális egy hely volt. Csak helyiek, semmi turizmus. Üvölt a zene, beszélgetni nem lehet. Minek is. Zenegép és nyerőgépek. Verik a dominót az asztalhoz, annak rendje módja szerint.  Ki- bemászkáló lézengő parasztok. A többiek meg csak néznek ki a fejükből. Bar León, Oroszlán kocsma… valszeg Bob Marley nyomán.

Ez gyakorlatilag zseniális egy hely volt. Csak helyiek, semmi turizmus. Üvölt a zene, beszélgetni nem lehet. Minek is. Zenegép és nyerőgépek. Verik a dominót az asztalhoz, annak rendje módja szerint.  Ki- bemászkáló lézengő parasztok. A többiek meg csak néznek ki a fejükből.

Practicamente un lugar genial. Solo locales, nada de turismo. Musica altissima, no se puede conversar.. para que? Maquina de música, casino rural. Se pega el domino a la mesa, como debe ser. Campesinos entrando y saliendo o solo mirando al lado de sus cervezas.

Comments

comments