Illegális szivarüzemet látogattam meg a napokban

A következő videók szigorúan titkosak. A szivargyárat üzemeltető személy nem látható a videón és még a várost sem jelölöm meg, ahol ezt a felvételt készítettem. A lényeg, hogy mesterfokon üzik a dohányáru másolását és kiváló minőséget állítanak elő.

videó: Félig manuális úton állítják elő a szivarokat. A gyár üzemeltetője nagy gondot fordít a minőségre, ezért Nicaraguából és Ecuadorból importál dohányt. Utóbbi országból legfőképpen a nehezen utánozható karakterü borítólevelet hozatja. Itt egy MonteCrsito no. 2-es szivar utánzata készül el pillanatok alatt. Ezután még a présbe kerül pár órára, majd megkapja a bortólevelet, amit természetes ragasztóval rögzítenek. A címkék és a dobozok kubából érkeznek, ezek az utolsó fázisban kapnak szerepet.

videó: Ezen a felvételen egy nem eredeti Maduro 5 Magicos-t tesztelek, ami megjelenésében szinte alig különböztethető meg az eredetitől, jó illata van és aromája. Nagyon jó utánzat. Aztán az eredeti kubai dobozok láthatók, majd a különböző félig elkészült szivarokat mutatom be.

Comments

comments

Add a Comment