Rastaman Vibration, yeah, yeah.. Positive… Memo Reloaded

VIDEÓ! A 2012-es év újabb reggae koncerteket adott az Eupolisz féle utazásokon. Csoportjaimon keresztül az általam nagyrabecsült Memo egyik szerény szponzorává válhattam. Igy két csopotom is részt vehetett a nemrég (félresikló életmód miatt) részleges szivleállásból felépült és 2 évre visszavonult zenész felejthetetlen előadásán Puerto Viejóban ill. Cahuitában, Costa Ricában. A zenekar a második esetben csak a mi kedvünkért állt össze, ami nagy esemény volt, mert 2 éve nem tudtam ezt már összehozni.

videó: Ugyan csak árnyak látszódnak, meg a hang sem tökéletes, de talán átjön, hogy Memo olyan élőben, mintha Bob Marley jelent volna meg, sőt… Jókuti András felvétele.

Életem egyik nagy eredménye, hogy a 70 éves édesanyám önfeledten táncolt a koncerteken. Majd miután a szállásra távozott a rendezvény megszervezéséért hálából gyakorlatilag szabad bár elérést kaptam és szemtanúk egybehangzó állitása szerint a raszták haját tapogatva és csavargatva szédelegtem a szállásra vissza. Másnap persze reggel hatkor már menetfelszerelésben álltam az indulásnál.

fotó: Itt magával a mesterrel, aki immáron komolyabb csaladapaként szerepel a koncerteken, nem iszik és nem sziv, de azért megnyugtató volt látni, hogy az előadás előtt a bárban hátul tankolt egyet, mikor a német felesége nem látta. Én szintén teljesen európai külsőt öltök ebben a pillanatban még.

Van még a birtokomban sok más felvétel a februári koncertről, amiket ha időm engedi közzéteszek. Folyt. köv…

videó: Levezetésnek egy izelitő a zenekar előkészületeiről. Ez az ember 2 napig ugyanezt nyomta, nem hivatalos tagja a Plan B fomációnak, valaki az utcáról… Jókuti András felvétele.

Comments

comments

Add a Comment