Par erdekes foto

Egyik kedvencem az utcai cipotisztittatas, ami egy masszazzsal is feler. Masfelol a cipo uj eletre kel. Kar, hogy Europaban nincsen, bar vegulis mindegy, nekem jo itt is. Aki azt mondja, hogy otthon is ki tudja igy pucolni a cipojet, annak azt uzenem, hogy hajra.

Igy nez ki egy 10 eves cipo utcai kezeles utan.
Utasaim mindig csodalkoznak, mikor arrol meselek, hogy mennyi feher ember el Latin-Amerikaban. „De hat az utcan sosem talalkozunk veluk”. Talan azert, mert a felso osztaly nem a hatizsakos turistakkal vegyul egy helyen. Itt a kepen lathato, amint a kozepfelso osztaly gyermekere egy indian no vigyaz. A jobb oldalon az epulet biztonsagi ore. Elmeselt nekem egy sztorit, amikor meg benzinkutnal dolgozott. Megprobaltak kirabolni a kutat, de o a tavolbol azonnal ralott az elkovetokre, akik az autoval elmenekultek. Ekkor kilotte az egyik gumit es a kocsi felborult. Kesobb a rendorok talaltak meg az elkovetoknek 2 automata fegyvert, tarakkal. Azt mondta, ha nem megy akkor WC-re, ma mar nem biztos, hogy el. Itt az epuletnel nyugisabb a munka… valtott.
Egy ismerosomet varom a parkoloban… Koltozes kozben Panamavarosban. Kozben a legujabb Maduro 5-os szivart tesztelem. Az irodai szeket a biztonsagi ortol kertem.
Lecsuszott ertelmisegikent tengodok Panamaban. Penzem fogytan, ezert megtalaltam a legolcsobb szallaslehetoseget. Egyedul vagyok egy 6 agyas dormitoriumban, 8 dollarert ejszakankent. A foldon egy rumosuveg, a szomszedban egy kinai mosoda, ahol az emberrel nem sikerult szotertenem spanyolul. Mandarin szotarral kell legkozelebb mennem.

Comments

comments

Add a Comment