Kolumbia utazasunk gerincterve

November 26-an erkezik a banda Panamavarosba, onnan indul ismet a verkli. Rakovetkezo nap mar repulnek is Cartagenaba, en Puerto Obaldian keresztul hajoval megyek Kolumbiaba Turbo varosaba es onnan buszozom utanuk. Elvileg 1 nap kesessel be kell erjem oket. Mas nem Puerto Obaldiaban kell aludnom, vagy esetleg Turboban.

November 26
Erkezes, kimegyek ertuk a repterre termeszetese, aztan buli, berugas, valami csajozas fele a vendegeimnek, szombat este Panamavaros jo tud lenni.
November 27
Romjainkbol felkelve indulas a repterre, nekem Puerto Obaldia, a tobbiek meg  Cartagenaba repulnek.
November 28
Embereim meg mindig Cartagenaban vannak, en valszeg este erkezem. Itt sok minden van, pl. tengerpart, meg ovaros, h bokadat lefosod ugy nez ki.
November 29
Delutan vagy ejszakai busszal nyomulas a Cocuy Natural Parkba, meg nem tudom milyen varosba, de majd megnezem. Mivel itt meg vannak gerillak neha, nem tudom, h jo-e az ejszakai busz, de majd kiderul ott. Meg a gerilla es drogcsempesz cuccost is meg kell kerdezni, mikor mi a helyzet es merre.
November 30
Bevergodunk a nemzeti parka mosottszarkent, nezelodes, menedekhaz, szetfagyas.
December 1, 2
Turazunk a nemzeti parkban, szetesunk a latvanytol, ha nem esik az eso felteve.
December 3
Bogotaba erkezes szombat este, remelhetoleg egy baratnom elvezet bennunket ide-oda, ha eltunik, mert elofordul az ilyen, akkor en is ismerem a varost. Vannak eros helyek.
December 5
Imset „kipattanunk a gecitocsakbol” (egy kedves baratomat ideztem) majd Bogota es kornyekenek bejarasa a program, kulturalis lezenges.
December 6
Megerkezunk Pereiraba, bejarjuk a Cafetales vagy mi a fene, mindig elfelejtem a videknek a nevet. Cafetera ez az. Ez a egyik legszebb kornyek, mar evek ota el akarok ide menni.
December 7
Cafetera megismerese.
December 8, 9
Cafetera es parque natural Los Nevados erkezess Medellinbe.
December 10
Varos es kornyeke megtekintese, majd szombat este buli Medellinben, ezt en is varom mar.
December 11
Utazas Medellin, Turbo es Puerto Obaldia fele, Kolumbiabol Panamaba, a Darien elkerulesevel tengeren.
December 12
Erkezes Puerto Obaldia nevu koszfeszekbe, hajoszerzes.
December 13

Egy hajon himbalozunk egesz nap San Blas fele.
December 14, 15, 16
San Blas szigetek, indian haverom szigeten paltok anyagaron. Amugy 8o dodo egy ejszaka per fo. Kajat es benzint kell fizetni. fotok: lasd. panamadreamtravel.com (Galleries), vagy eupolisz.hu (Costa Rica, Nicaragua, Panama). A vegen huzas Panamavarosba, vagy masnap reggel. Itt a harom napbol egy tartaleknap, ha csuszna a program.
December 17
Panamavaros erkezes reggel terepjaroval, innen csatorna, ovaros miegymas, en este lepek busszal Costa Ricaba.

Comments

comments

Add a Comment