Ujra Panama szidi

Sikerult megusznom a san josei keselo negyedet es a krekkarus szomszed tarsasagat. Sot a vegen meg ossze is haverkodtunk. Na azert nem fogok vele osszejarni drogpartikra, de legalabbis elbeszelgettunk. Szokasos bolyongasom allando lepese a Costa Ricat Panamaval osszekoto 16 oras utazas a Tica Bus tarsasag fedelzeten. Nem olyan rossz, mint ahogy hangzik. Mindig ossze lehet haverkodni valakivel. Multkor egy panamai figuraval dumaltam vegig az utat, aki csak azert utazott svajcba 3 honapra es berelt ki egy lakast, h minden este mas szoke novel lehessen. Azt mondta, h tapadtak ra, mert latin csavo es a sok frigid szoke erre porog. O felmelegitette oket elmondasa alapjan. Van neki egy ingatlanirodaja es az itt Panamaban nem rossz uzlet, ha mukodik.

Ha ez nincsen, akkor mindig a legjobb novel beszelgetek altalaban. Mondjuk egy buszuton max. egy ertekelheto no szokott lenni. De azzal mindig valahogy konnyen ossze lehet ismerkedni. Vannak jo kis megallok, ebedszunet es hatarallomas es akkor itt mindenkivel lehet beszelgetni.

foto: izles kerdese, de Adelaida jobban nezett ki az eletben, mint ezen a hajnali foton…

Volt egy szep magas panamai no a buszon. Ugy kezdte az ismerkedest, h felemelte a telefonkartyamat, amit leejtettem beszelgetes kozben es nem tudtam lehajolni erte (magyar noknek volna mit tanulni a latin noktol, de vegulis az utasaimat hallgatva az is megoldas, h nyavajgunk, h nincs normalis pasi, ertsd nincs 3 diplomaja, meseautoja, nem keres minimum felmilkat es nem nez ugy ki… mint kedvenc hoset mindenki irja ide). Aztan ebedszunetben moge alltam a sorban es addig forgatta a fejet, h mondtam neki valami hulyeseget es elkezdtunk beszelgetni. Egybol meg is hivott a mellette levo ulesre ejszakara.

Kiderult, h harom honapja hazas es mar vannak problemak a kapcsolataban. Ezert atmentem hazassagi tanacsadoba. Ez eleg vicces, de itta a szavaimat. Amilyen hulye vagyok pont a ferjenek adtam igazat es rabeszeltem, h valtoztasson a politikajan es boldogok lesznek. Vagy 6 orat beszelgettunk megallas nelkul. Elmeselte, h mielott ferjhez ment fotomodel volt, csak azota mar nem hivjak kifutora, mert egy kicsit „noiesebb” lett es mar nem is erdekli, inkabb enni szeretne. A vegen odaig jutottunk, h osszegabalyodva aludtunk kb. 5-6 orat. Mindenkepp kellemesebb volt, mint a golyofeju bajszos mellett lett volna, akit Adelaida miatt otthagytam. Az vessen ram kovet, aki buntelen kozuletek, de ez egy szep elmeny volt igy is.

 

Comments

comments

Add a Comment