Nem szeretném kidobni ezt a pár kütyüt

Névleges értéken, de akár ingyen is megválnék a következő eszközöktől. Valakinek még hasznára lehetnek: Apple Power Macintosh 8200/120 PowerPC asztali gép (eladva), Apple Color StyleWriter 1500 Printer (Eladva), Apollo P-1200 HP InkJet nyomtató, Diamond Supra Express 56K modem, Minolta Dimage 7i digitális fényképező (Eladva). Továbbá előkerült ez a lenti fajansz mosdótál, amiért azért valami pénzt is szeretnék kapni. Ezen kívül van egy HOYA 67 mm-es cirkuláris polár szűrőm (Eladva), amiért viszont kérnék komolyabb ajánlatot.

Részeletezve a következők:

(Eladva) Hoya 67 miliméteres cirkuláris polár szűrő, 7 rétegű vékony peremű, tehát alkalmas széles látószögű objektívnél is a vinnyettálásmentes fotózásra (azaz nem sötétednek el a kép sarkai). A filter sérülésmentes, újszerű állapotban a csomagolás enyhén kopott, de az használathoz nem kell, az csak egy műanyag tok. Az USÁban ez 100 dollár körül megy újonnan, tehát nálunk ennél valamivel több. Összesen 11.000 fotintot kérek érte. Na jó legyen 7.000, de ennél lejebb nem megyek már.

Tört rózsaszín, spanyol Roca fajansz mosdótál, szifontakaró lábbal. Egyszer be volt építve, de jó állapotban van. Ezért szeretnék kapni valami pénzt.

Apple Power Macintosh 8200/120 PowerPC

(Eladva) PowerMac 8200/120 munkaállomás. Annak idején jó kis gép volt, de most már múzeális darab. Régi rendszer van rajta. A CD olvasója már nem az igazi. Van hozzá billentyűzet és egér, és ha minden igaz tudok adni hozzá mindkettőből tartalékot is (közben elvitték már a tartalékot, csak a gép maradt hozza a billentyűzettel és egérrel). Ha kapok érte valami néveleges értéket nem bánom. Ajánlatokat várom.

Apple Color Style 1500

Ez már nincs meg. Remélem Petrovics Emil zeneszerző, aki jelentkezett érte, sokáig hasznát látja majd. Apple Color Style 1500 színes nyomtató. Van táp hozzá, csatlakozik a fenti géphez. Szerintem már beszáradt benne a patron, de HP kompatíbilis elvileg. Itt is névleges értékről beszélhetünk.

Apollo P-1200 HP Inkjet

Apollo P-1200 HP Inkjet, Hewlett Packard kompatíbilis tintasugaras nyomtató. Van hozzá táp is és párhuzamos kábel, amivel csatlakozik egyébként. Szerintem működik, de nincs kedvem kipróbálni.

Minolta Dimage 7i

(Eladva) Minolta Dimage 7i, 5 megapixeles digitális fényképezőgép. Annak idején jó kis darab volt. Adok hozzá egy 512MB-os CompactFlash kártyát is. Zoomolás közben lefagy, és néha kontakthiba miatt nem indul. Ha kapok érte valamit, akkor mehet.

Diamond Supra Express 56 K modem

Diamond Supra Express 56 K modem, RS 232-es csatlakozóval. Kell hozzá egy 6V-os táp, mert az már nincs hozzá. Amúgy működik.

Comments

comments

Add a Comment