Elizbeth konverzációs órákat szeretne adni. Ezen kívül vállal manikűr, pedikűr munkákat, köröm- vagy műkörömfestést.

Mikor Elizabeth megérkezett decemberben, sokan igérgették, hogy segíteni fognak a feleségemnek munkát keresni. Volt mindenféle ötlet: telefonközpont, gyerekvigyázás, takarítás stb.. Aztán hogy hogy, hogy nem azóta sem lett semmiből sem semmi. Elfelejtődött. Ígérgetni könnyű, de nekünk itt maradt a valóság. Ugyan tanul magyarul, de ahhoz még sokáig keveset fog tudni, hogy olyan munkát találjon, amihez magyar nyelv kell, vagy továbbképző tanfolyamra beiradkozhasson.

Munka pedig jó lenne. Nem csak azért, mert nem biztos, hogy el tudom tartani vég nélkül, hanem a saját önbecsülése, beilleszkedése miatt is fontos lenne. Nem kell, hogy megszakadjon, de alkalmi elfoglaltság vagy egy 4 órás munkahely jól jönne, mert abból a pár manikőr-pedikűr munkából, ami jelenleg egy afro szalonban hál Istennek jut neki, csak zsebpénzre elég.

Feladtunk tehát pár hírdetést, hátha ezen a vonalon lesz valami:

Elizabeth Estevez Benjamin

Dominikai Köztársaságbeli, spanyol anyanyelvű tanulólány konverzációs órákat ad 1200 forintért tanóránként (2400 Ft/90 perc). A nyelvóra célja a nyelvtant már ismerő tanulóknak a beszédgyakorlat megszerzése. A beszélgetés helyszíne Budapest 7. vagy 20. kerülete. Megállapodás esetén házhoz megyek, vagy nagy távolság esetén akár skype-on is tartok órát. Érdeklődni itt.

Ha esetleg valemlyik olvasómat vagy ismerősét érdekli, kérem írjon. Ezen kívül, vállal már említett módon manikűr, pedikűr munkákat. Van felszolgáló végzettsége és 2 évig dolgozott egy magánklinikán fogorvosi aszisztensként, recepciósként. Esetleg gyerekvigyázás is szóba jöhet. Angolul és magyarul folyamatosan fejlődik.

Comments

comments

2 hozzászólás

Add a Comment