Canon szervíz, vannak még aranykezű mesterek

Van nekem egy Canon PowerShot SD750-es kis fényképezőm, amit még Hong Kongban vettem annak idjén úgy 2008 elején (Európában talán Ixus75-ként emlegetik). Sajnos használaton kívül kőpadlóra esett és azóta nem működött a zoom optikája. Elvittem én a hivatalos Canon szervízbe, a Camera Kft.-be, a Blaha Lujza térnél, de sokra nem mentem vele.

Megigérték ott nekem, hogy 12.000 Ft körül megjavítják, de mire elmentem érte már 30 fölött állt a mutató. Mire megkérdeztem őket, hogy hát ezt hogy gondolják – ebből már egy új modellt is lehet vásárolni, akkor közölték velem, hogy pontosan ezt gondolják. Sokat nem foglalkoztak az üggyel, még alkatrésznek sem kellett, szerintük mehet a kukába. Hát én nem adtam fel!

Canon PowerShot SD750

A fiókban állt 1 évig, ki nem dobtam hál a jó égnek, mert azóta rátaláltam erre a szervízre. Ez egy gyöngszem. Megosztom másokkal, hátha valakinek hasznára lesz. Ha van valami tapasztalat, akkor szivesen veszem itt véleményként.

RUT-YNOS Kft.
1149 Budapest, Egressy út 110.
Telefon:+36/1-789-12-10
nyitva tartás: hétfőtől-péntekig 9-17h

Főleg Canon és Sony márkákkal foglalkoznak, de próbálkoznak másokkal is. Fő profiljuk a fényképezők és LCD televíziók. Javítottak már meg beázott fényképezőket is jóval a hivatalos szervíz ajánlatai alatt.

Nekem egy pár hét és valamennyi bütykölés után működőképesen adták vissza a kis gépemet és ezért 14.000 Ft-ot kértek. Elmondásuk alapján azért tudják olcsóbban megcsinálni a készülékeket, mert ők javítanak és nem cserélnek, ami manapság már igen ritka. Ajánlom mindenkinek!

Comments

comments

Add a Comment