Szombat esti buli Santo Domingóban 2

VIDEÓ! FOTÓ! Nem adtuk fel és folytattuk a küzdőtéren. Most vittem már magammal videókamerát, de sajnos a felvételek zenei része nem lett a vártnak megfelelő. A zenés táncos üzemegységet beablakozták és a hang berezonált, ami túlvezérelte a kis kütyümnek a mikrofonját. Azért az előző részben leírt vizuális élmények élvezhetőek a felvételen. Ilyenek például a párzásra emlékeztető kakastáncok és a merengue meg a salsa.

videó: Megérkezés a helyre. Az emberek már nyomják a merenguet. A felszolgáló a 8. hónapban van. A gyerek már embrió kora óta táncolni tanul.

videó: Ez a kakaskodás nagyon kemény. Ne gondoljuk azt, hogy a közönséget nagyon lekötötte az előadás. Rajtam kívül szinte senki nem tolongott az eslő sorban. Azért a kiscsaj sem volt semmi, de nekem a kedvencem a dagi feka csávó lett, aki a végén férelöki a másik mestert. A késöbbiek folyamán folyamatosan rögzítettem az embert.

videó: Merengue blokk; jobb oldalon egy jó kis bögyös, bal oldalon meg a másik kedvencem. Ez a csaj az az afro típust, akit Londonban is gyakran lehet látni, vékony arc kidülledt szemekkel, iszonyú jó mozgás. Már köszönő viszonyban vagyunk, mert még egy hétvégét sem hagyott ki.

videó: Salsa a két kedvencemmel, a gülüszemű feka csajjal és a dagival. Itt egy kövér ember sem marad pina nélkül, méghozzá nem is akármilyen nőkről van szó. A mester a legjobbb csajokkal pörgött egész este. Emlékezzünk arra a latin mondásra, hogy „tanulj meg táncolni fiam, mert nem lesz barátnőd!”

Elizabeth és Solangel Estevez

fotó: Elizabeth és Solangel Estevez

Comments

comments

Add a Comment