Adomány a napló fentartására

Kedves olvasó! Amennyiben tetszik neked ez a napló és néha visszatérsz ide olvasni a cikkeket, kérlek szánj erre a gondolotra pár percet.

Ha úgy érzed, hogy szórakoztató a naplóm, akkor szívesem veszek bármekkora mértékű adományt. Hangsúlyozni szeretném, hogy az adományok nélkül is természetesen felszínen maradok, nem ebből szeretnék megélni. Ezek inább csak arra ösztönöznek, hogy még több cikket írjak. Ill. ne sajnáljam az energiát az írásra, ami a munkától veszi el az időt.

Az adomány mennyisége nem lényeges, de hozzávetőlegesen, ha egy mozijegy árát megéri az itt töltött idő, akkor az már nagy segítség számomra az oldal fentartásában. Ha esteleg egy cég nagyobb adományt adna, akkor hajlandó vagyok a rendelkezésemre álló reklámfelületen közölni a hírdetését is. Jelenleg napi átlag 300 látogatója van oldalamnak, de egyelőre folyamatosan növekszik ez a szám.

 

Barátoktól, illetve olyan személyektól, akikkel Magyarországon gyakori és közvetlen kapcsolatban vagyok nem fogadhatok el adományokat.

A látogatottság növelésére továbbá szívesen veszem, ha oldalamra cikkekből, honlapokról hivatkoznak. Ez utóbbi is nagyon nagy segítség. Köszönettel, a szerző…

Comments

comments

Add a Comment