Videóválogatás a 2008.09. havi portugáliai túráról

VIDEÓ! Borbáth Péter barátommal vezettünk kalandos túrát az Eupolisz utazási irodának Portugáliában. Remek csoport jött össze és nagyon kalandos is lett az út azáltal, hogy mi magunk vezettük a bérelt buszokat. Pont emiatt viszont embertelenül fárasztó is volt, de minezekkel együtt nagyon szép emléket őrzök erről az utazásról.

videó: Kontratenor férfi hang a batalhai templomban. Ez tulajdonképpen a női alt szólam hangmagasságát nagyjából elérő, férfi énekes hang. Elsősorban a 16-17. századi angol egyházi zenében fordult elő. Hangterjedelme crc2, a magasabbaké: g-e2 (forrás: wikipedia)

videó: Ave María ugyanettől az előadótól

videó: Borbáth Petivel gyors munkaebéd egy egyszerű kis liszaboni étteremben, közben móka egy kedves afrikai lánnyal.

videó: Mivel Eupolisz, ezért minden programot teljesíteni kell az időre való tekintet nélkül. Csoportkép zord körülmények között Ponta da Piedade-nél, ami szép időben egy fantasztikus tengerparti kilátópont lenne.

videó: A „Rising Cock” diákszálláson fantasztikus palacsintákat eszünk reggelire. A poén, hogy a szálló tömve volt amerikai diákokkal, de reggel kilenckor a majd 100 vendég közül még senki nem mutatkozott. A „rising cock” egyébként a felkelő nap fényére kukorékoló kakast jelentette a tulajdonosoknak, még egy ilyen papucsot is kaptunk, de valahogy nekem más jött át ebből a szóösszetételből.

Videóválogatás a 2008.09. havi portugáliai túráról

Comments

comments

Add a Comment