Következő nap

Az elozo napi szalloda arakat sikeruklt lenyomnom 15 dolcsira, ami elgedettseggel tolt el. Igaz a furdoszobat nem inditanam egy belsoepiteszeti kiallitason.

Ellenben van TV (20 eves) es egy csodalatos terasz, ami a tengerre nez. Ez az a hely, amirol szerintem a turistaim almodoztak. Tegnap egy olyan partszakaszon voltunk, ahol nincsenek hullamok es le lehet latni a tenger fenekeig. Mindenutt sarga homok es palmafak, a viz meg olyan mint egy feszitett tukru mendence. Nem vagyok egy nagy tengerpart rajongo, de itt mar en sem birtam megallni, h nem menjek be a vizbe.

Erdekesen alakult itt az etnikai osszetetel a szigeten, amiota legutobb itt jartam. A szarazfoldon ugye nem nagyon van munka a bananipar hanyatlasanak okan, ezert nagyon sokan atkoltoztek ide es a turizmussal probalkoznak. Regebben az afrikai tipus dominlat, ma mar alig latni parat itt a Colon szigeten, ellenben indianok vannak boven meghozza vagy 5 kulonbozo torzsbol. Tegnap egy sraccal beszelgettunk, aki magat Nohbee-nak valja. Beigert nekunk egy hajokirandulast, de reggel mar nem volt sehol. Szerencse, h rutinosan nem fizettem foglalast. Vannak ezen kivul meg guaymi-k, kuna-k es jo par aminek a nevet sem tudom megjegyezni.

Ma amugy nincs tul jo ido hajokazashoz, mert borult az eg es igy a buvarkodas sem akkora poen. Ugyhogy atmegyunk a Bastimentosra egy kicsit korbenezni a kreol folklorban.
Következő nap

Comments

comments

Add a Comment