Bocas del Toro

Ismet Panama. Panamat szeretjuk, mert olcso es most bucsunaszuton vagyok Nayelivel. Szalloban a 20 dollaros kategoriat jeloltem meg es bevasarlokozpontok itt nincsenek, bar engem ezekre a helyekre csak max. a kenyszer visz.

Bajlos ez a hely, mert 5 evvel ezelott idefele jovet loptak el a fenykepezotaskamat, aztan rajottem, h milyen szep a nyaralas, mikor nem „kell” fenykepezni. Azert most maradtam a biztonsag kedveert a jo oreg 5 kilos fotos feleszerelesem mellett.

Az idefele jovet kicsit porgosen zajlott. Sajnos a busz 1 ora kesessel erkezett a hatarra, ugyhogy gyakorlatilag rohanni kellett a ket orszagot elvalaszto hianyos faszerkeztu hidon, pecset pecset, majd taxival nyomas Almiranteba, ahol nem akartam megszallni. Szerintem ezzel sokan vannak igy. 5 perccel indulas elott el is ertuk az utolso 6.30-as hajot.

Az poenos szamomra, h alig 20-30 kilometerre vagyunk Costa Ricatol, de az emberek mar teljesen maskepp beszelnek. Mar az is elofordult, h spanyol anyanyelvu baratnomnek en forditottam le spanyolra, h a taxisofor miket magyaraz. Es most itt kihuztam magam.

Bocas „varos” olyan erzes, mintha a multban lennek. Jo, le kell szamitani az autokat meg az Internet kavezot. Amugy ezek a tipikus karibi hazak es a felszereles mind multbeli benyomast keltenek. Van ennek egy hangulata, de szerintem ma lelepunk innen a nyugisabb Bastimentos szigetre, ahol a multkor is szalltunk. Ugyhogy most ennyi.
Bocas del Toro

Comments

comments

Add a Comment