Indulás az USÁ-ba

Ujra beindul a verkli sokadjara. Kicsit mar kezdek belefaradni, de menni kell, mert muszaly. Ma peldaul szomoru voltam, ami meg sosem fordult elo elutazas elott, csak hazautazaskor. Lassan ugy erzem magam, mint „Kobor Janos” (Omega), aki 76 evesen is meg hosszu rockos frizurat visel. Mar szinte megszokasbol jarok Rosta Likaba.

Valtoztatni kell, most epp az osellenseg Egyesult Allamok fele megyek adrenalin dozisert, hogy New Yorkban lefotozzam a szabadsagszobrot (meg egy sarga taxit), mert elobb-utobb elveszik toluk es akkor mar keso lesz. Itt 4 napig leszek, az elso szallasom allitolag Brooklynban, a masodik Manhattan-ben lesz. Ezutan Miami-n keresztul megerkezes San Joseba. Innen mar annyi pecsetem van, hogy a vegen majd ide nem fognak beengedni.

-Hol van ures hely az utleveleben?
-A 26. oldalon szenyor.

A fovarosban most a legdurvabb esos evszak van, ezert miharabb a tengerpartra kell mennem, hogy kipihenjem ezt a nagy hajtast. Meg nem tudom, hogy a Karib, vagy Csendes-oceanra, ez attol fugg, hogy hol sikerul fotos „munkat” szerznem. Aztan ki tudja mi lesz. Terveztem Kubat, meg a Karacsonyt Peruban szeretnem tolteni egesz januar vegeig. Allitolag ott a nok ugy neznek ki, mint Pocahontas, de majd meglatjuk. Persze dolgozni is kell majd penzert valamit.

Valtozott kicsit az ivararany a listan, ugyhogy meg jobban vissza kell majd fognom magam. Remelem ez nem sikerul. Addig is mindenkinek minden jot…

Szeretnek eloszlatni egy regi felelmet itt a listan. Nyugodtan lehet nekem irni levelet, azt nem kapja meg mindenki. Az elkepzelheto, hogy nem vagy csak keson valaszolok, mert az Internet kavezokbol igyekszem 1 oran belul kiszabadulni, de ez ne kedvetlenitsen el senkit.

Udv,
Ismet Juanos
Indulás az USÁ-ba

Comments

comments

Add a Comment