Még mindíg Lunag Prabang

Meg mindig Lunag Prabangban pallunk. Lassan mozdulunk tovabb. Zsomborek repulovel Bangkokba holnap, en viszont inkabb nem tapsolok mar, igy speedboattal megyek a thai hatarig. Berantok egy 24 oras kis vergodes, buszokon, kompokon, hajokon. Jelen pill. Ching Maj a cel, majd megerkezem a fovarosba es mehetek is ki a repterre Kataert.

Talalkozasi pont Mamanal lesz, Bangkokban. Mama angolul 8 szot tud, viszont nagyon kedvesen nevet. Fiatalon jol nezhetett ki, errol arulkodnak a fotok a lakasban, mert ott lakunk, csak a felso emeleten kiado szobak vannak. WC a konyha mellett. Kijovok a rotyirol torulkozoben es ott kartyazik a csalad. Altalaban Mama nyer nagy penzeket es ennek hangos vihogassal ad hangot.

Ma kerekpart bereltunk, azzal jartuk a falvakat. Nagy izgalom nem volt, csak sok kicsi. Lassan itthagyjuk a szocialista tabort. Bucsut intunk az IFA-knak es kabrio Zilleknek, mert ilyen is elofordul errefele. Tovabba a fejlett Thajfoldon hianyozni fognak a segedmotoron szallitott uvegtablak. Elso vezet a masodik fogja az uvegtablat es mindez csucsforgalomban. Tovabba ugyanez a jarmu 6-8 kozepes malaccal kosarba suritve a hatso utasnak fenntartott ulesreszen. Autopalyan.

Minden jot,
Jean, Pubi, Zsombor
Még mindíg Lunag Prabang

Comments

comments

Add a Comment