További események

Nyilvanvaloan az USA robbantott egy toltetet valahol a tenger melyen Indoneziaban, h most az egesz kibaszott media ezen nyaladzon ne a pocsolesukon, amit Irakban adnak elo. Ki a fene tudna ellenorizni oket ebben?

Na mindegy. Amugy itt minden rendben. Phnom Penh-ben vagyunk egy szep kis szalloban kaptunk szobat, ami ranez a varosra meg egy tora (kb.300Ft). Csakhogy cunami ide-vagy oda miert jo itt lenni?

Az elozo szallasunkon, ahol kb. 24 orat voltunk, birtak prezentalni egy fejenkenti 12 dollaros szamlat, amiben benne volt (ez ugye 2000 Ft korul van):
– taxi a hajoallomasrol a szallasra
– vacsora fejenkent 2 fogasbol +0.7-es sor
– reggeli
– 2 liter asvanyviz
– szoba TV-vel, furdoszabaval
– taxi a buszmegalloba
– expressbusz a fovarosba
Ezen kivul alazatos kiszolgalas, felcipelese a csomagoknak es mosolygas +indulas elott ajandek kis vizes palack.

Ezt hivom magas szintnek. Senki egy filler borravalot nem kapott (mi nem az olyan helyeken fordulunk meg) es mindenki orult annak, hogy kiszolgalhatott minket. Latszolag legalabbis.

Itt a szolgaltato szektor igen jol meg van oldva. A mostani szallodankban nem sikerult kiirnom a fotoimat CD-re, ezert atjottem az 5 meterre levo masik helyre es most innen irom ezt a levelet. Altalaban 50 meterenkent van Internet, fenymasolo, telefon szolgaltatas minden lepukkant helyen. Bar epp most kellett felallnom ettol a geptol, mert egy gringo haza akart telefonalni a foldrenges miatt…

Na megyek mert kesz a cd
J
További események

Comments

comments

Add a Comment