One night in Bangkok

Udv!

Megerkeztunk. Nem volt semmi hezag, bar Kijevben nem csovon hanem buszon szalltunk at es en mar kopaszon nyari ruhaban mozogtam. Itteni ido szerint hajnali 5-re erkeztunk meg, tehat kimaradt egy ejszaka. Most megyek aludni.

Bangkok megugrott eletszinvonalban. Eddig, kb. 2 oraja amit latunk az nagy valtozas. Sokkal rendezettebb, mint 6 eve es az autopark is modernebb. Az arak ezzel szemben az alacson dollar miatt a padlon vannak. Mama-nal szalltunk meg, mint regen ugy 450 Forintert. Nem az a luxus, de mar be is vallaltunk egy 30 Bathos reggelit a madar influenza jegyeben tojasos pathai-t. Egy bath nem egesz 5 Forint, ha jol szamolom.

Ez persze ugy zajlott, hogy megkerdeztem, hogy van-e kaja es mar el is kezdte csinalni. Pedig nem is akartunk eleinte enni, csak kivancsi voltam.

– Mama ju’ me’k pa’taaa’j?
– ???
– brekfeeeszt?
– Oookee’
– No, no hau ma’cs?
– Oookee’
– Ooke, 3 pataj! 🙂

Abbol latom, hogy oregszem, hogy elore lefoglaltam telefonon a szallast es a repulon nem hoztam el az evoeszkozoket meg a tanyert. Ez meg nem fordult elo. Azert a sot meg a borsot igen.

Ez az internetkavezo is hipermodern, kb. 30 metert gyalogoltam, 120 forint egy ora es gyors a gep. Ma leszervezzuk a Kambodzsat es este egy kicsit lazitunk alvas utan, aztan indulas. Mar erzem a hangulatat, kezdenek visszajonni a regi illatok meg a sajatos azsiai hangulat….

Csa’
Jean

Comments

comments

Add a Comment