Zsoltiékkal újra

Ahogy megirtam a multkori emailt par orara talalkoztam Zsoltiekkal Meridaban az utcan. Elmentunk a hegyekbe, Zsolti en es a ket kulfoldi, akiket felplankoltam. Nagyon szep tura volt, 4000-rol indult es egy 2700-on levo hegyi faluban ert veget, ahol meg is szalltunk. Kb. ugy kell elkepzelni, hogy 2 rugoert volt benne vacsora, reggeli meg szoba is. A teraszon a fuggoagybol egy 1000 meter mely volgybe lehetett lenezni. A kaja nagyon finom volt, iszonyatos trakta formajaban, legalabb is a mi szintunkon, mert nem eszunk sokat (van ugy, hogy majd egy napig elfelejtunk enni). Visszafele 4 oras dzsiptura vezet a szakadek mellett. Fiatal soforrel nem erdemes elindulni, mert aki mar megerte a 30-at az biztos jol vezet.

Utkozben nagytestu ragadozomadarakat is lattunk, sot 2 meterre is meg tudtuk kozeliteni oket. Majd be kell azonositani oket a fotokrol. Mar ezert a kirandulasert erdemes volt ide jonni.

Nem tudunk a seggunkon maradni, tiplizunk a varosbol es a maradek 2 napban lemegyunk a tengerpartra. Kicsit szeretnek mar pihenni, mert faradtabb vagyok, mint mikor elindultam. 2 nap mulva indul a gep Panamaba, mar nagyon varom, mert fejben befejeztem ezt az orszagot.

Tobb nem jut az eszembe, szoval mindenki jol van.

Csa,
J

Comments

comments

Add a Comment